Jumaat, 19/8/2022 5:03AM (GMT +0800)

Beli 4D Online di Malaysia | Cari Beli Nombor Ekor

Adakah anda tahu anda boleh sebenarnya beli NOMBOR4D online? Di Nombor4D.com, anda boleh buat demikian.

Laman web Nombor4D direka bertujuan untuk anda membeli 4D dengan senang sekali tanpa beratur kat kedai nombor ekor.

Kalau anda belum lagi mendaftar sebagai ahli, sila buat sekarang. Pendaftaran adalah percuma!

Bukan member lagi?
Klik sini untuk pendaftaran PERCUMA!

Beli 4D Online Dengan Nombor4D

Kami ingin menawarkan berita gembira buat anda di mana syarikat kami yang sudah lebih 8 tahun beroperasi di Malaysia kini menawarkan perkhidmatan beli 4D online melalui aplikasi sahaja.

Jadi anda tak perlu lagi merisikokan diri anda dengan bersesak-sesak membeli 4D di kedai/kaunter di musim COVID-19 ini.

Bagaimana caranya?

Ikuti panduan seperti yang tertera di bawah:

Langkah 1: Daftar di link ini secara percuma.

Langkah 2: Log masuk melalui link ini.

Langkah 3: Tambah nilai kredit dan tunggu sehinga khidmat pelanggan kami menghubungi anda untuk langkah seterusnya.

Berapa Jumlah Kadar Yang Ditawarkan NOMBOR4D

Kami adalah syarikat yang boleh dipercayai dan membayar pemain kami dengan 100% tanpa caj tambahan. Kami juga membayar pemenang dengan kadar paling tinggi dan sudah tentunya terus ke akaun bank anda.

Berikut adalah jadual kadar ganjaran kemenangan yang ditawarkan:

BIG SMALL 4D A /4A 3D ABC 3D A
Hadiah Pertama RM2,875 RM4,025 RM7,000 RM250 RM750
Hadiah Kedua RM1,150 RM2,300 RM250
Hadiah Ketiga RM575 RM1,150 RM250
Starter RM230
Hadiah Saguhati RM69

Anda masih tidak tahu cara untuk beli 4D online di Malaysia dan Singapura? Berikut kami kongsikan panduan untuk membeli NOMBOR4D secara dalam talian.

Sekiranya anda masih ingin tahu cara untuk membeli 4D dalam talian jadi anda harus membaca artikel ini sehingga ke penghujungnya, kerana kami akan kongsikan dengan anda cara yang paling senang dan pantas untuk membeli NOMBOR4D hanya menggunakan telefon pintar anda.

Sekarang anda tidak perlu lagi tinggalkan rumah anda, ganjaran hadiah tunai yang lumayan sedang menanti anda!

Sekiranya anda membeli nombor secara dalam talian, anda boleh menikmati banyak penjimatan serta pelbagai keistimewaan, seperti:

 • Pembelian NOMBOR4D menggunakan NOMBOR4D.
 • Bayaran lebih tinggi berbanding pasaran biasa!
 • Boleh membeli NOMBOR4D serendah RM 0.10 sahaja!
 • Komisen 5%-19% daripada pulangan setiap minggu!
 • Boleh beli Malaysia 4D, Singapore 4D dan Cambodia 4D
 • Dipercayai lebih 10,000 ahli dan agen 4D!
 • Jaminan 100%!

Syarikat Ramalan 4D manakah yang menawarkan perkhidmatan ini? Antara pembekal 4D yang boleh dibeli secara dalam talian ialah:

 • Beli Magnum 4D
 • Beli Sports Toto 4D
 • Beli Da Ma Cai 1+3D
 • Beli Sandakan Turf Club (STC 4D)
 • Beli Sabah Lotto (Sabah88 4D)
 • Beli Cash Sweep 4D
 • Beli Singapore 4D
 • Beli Grand Dragon Lotto 4D (Cambodia)

Beli Grand Dragon Lotto 4D Cambodia Secara Dalam Talian

Kini, anda bukan saja boleh membeli 4D Malaysia dan 4D Singapura, malah anda juga boleh membeli Grand Dragon Lotto 4D yang berpusat di Kemboja. Cabutan nombor untuk Grand Dragon Lotto ialah setiap hari, pada jam 7 malam.

Manakala bagi pembayaran pula, anda boleh merujuk gambar di bawah ini untuk kadar bayaran setiap NOMBOR4D yang anda menang.

Cara Beli 4D Online

Melalui aplikasi ini, anda boleh membeli 4D secara dalam talian dan menikmati pulangan yang tinggi!

Cara beli nombor ekor adalah sangat mudah!

Untuk mula membeli 4D dalam talian, anda perlu Mendaftar ID terlebih dahulu di NOMBOR4D.

Perbezaan Beli 4D di Kedai dan Dalam Talian Melalui NOMBOR4D

Kebiasaannya pelanggan akan mengunjungi kedai-kedai 4D yang berlesen untuk membeli nombor kegemaran mereka. Walaubagaimanapun, terdapat juga pembeli yang kesuntukan masa untuk pergi ke kedai 4D untuk membeli nombor tersebut. Oleh itu, pelbagai laman web telah dicipta untuk membantu anda membeli NOMBOR4D dalam talian sebagai contoh NOMBOR4D yang telah dilancarkan sejak tahun lepas.

Melalui laman web NOMBOR4D.com, anda boleh membeli NOMBOR4D pilihan anda dan tingkatkan peluang untuk menang. Anda boleh membeli 4 digit nombor pilihan anda seperti 4D Magnum, 4D Sports Toto, Cash sweep, Da Ma Cai, Sabah Lotto, STC 4D malah anda juga boleh membeli 4D Singapura tanpa perlu pergi ke kedai. Dengan wujudnya laman NOMBOR4D.com, anda kini boleh membeli nombor secara dalam talian tanpa perlu keluar dari rumah.

Tentang 4D

4D adalah permainan perjudian yang sangat popular di Malaysia dan Singapura. Magnum 4D ialah Operator lotto yang pertama diiktiraf dan dilesenkan oleh Kerajaan Malaysia. Kemudian diikuti oleh operator-operator loteri lain seperti Da Ma Cai dan Sports ToTo.

Da Ma Cai dikendalikan oleh Pan Malaysian Pools Sdn. Bhd yang juga mengatur pertaruhan perlumbaan. Dua syarikat yang lain ialah syarikat bebas.

Singapore Pools adalah satu-satunya persatuan permainan perjudian di Singapura.

Keputusan permainan 4D boleh didapati pada setiap hari Rabu, Sabtu dan Ahad di kedua-dua negara. Ada kalanya, terdapat Cabutan Khas yang akan diadakan pada hari Selasa di Malaysia.

Beli 4D online sekarang!

Tarikh Cabutan Khas

Cabutan Khas dibuat pada hari Selasa dan ia sememangnya istimewa kerana cabutan ini perlu mendapat keizinan dan kelulusan daripada Kerajaan Malaysia.

Jumlah cabutan khas yang diluluskan setiap tahun buat masa sekarang adalah 22 kali dan salah satu tujuan utama cabutan khas ini dilakukan adalah untuk menambah pendapatan semasa kerajaan.

Cara untuk membeli nombor ekor adalah sangat mudah. Dengan perkembangan dalam digital marketing, cara beli nombor ekor online adalah sangat mudah!

Tentang NOMBOR4D

NOMBOR4D.com menawarkan perkhidmatan perjudian dalam talian 4D kepada para pemain. Jika sebelum ini anda perlu bermain permainan ini secara manual dan perlu pergi ke premis loteri hanya untuk membeli NOMBOR4D, kini tidak perlu lagi.

Sekarang, anda boleh bermain 4D nombor ekor, pada bila-bila masa, di mana jua melalui penggunaan telefon pintar anda, yang sudah semestinya telah disambungkan dengan talian internet.

License
Partners
Follow Us
Facebook Messenger